fordi vi elsker smurfer

Sex and the city 2 :)

Som sagt har vi vært på kino og sett sex and the city 2. Nå vil jeg gi dere et lite "referat" om hva jeg syntes om filmen.

Den varte i 21/2 time, noe som var litt lenge, men til en så bra film egentlig greit. Jeg, som ikke har sett eneren syntes det var vanskelig å vite hvem de forskjellige var. De sa bare navnene deres en gang i løpet av filmen eller noe. ikke til hovedpersonen Carrie da, det navnet fikk jeg med meg. okey, nå ble det litt negativt her. filmen var egentlig veldig morsom, og en anelse romantisk.Carrie, hovedpersonen var søt, snill og ga de andre gode råd. Men, som ikke ville være som alle andre, hun ville skille seg ut. Samantha, den eldste av jentene. var avhengig av absolutt alle skjønnhetsprodukter og elsket menn og sex. Hun er den som ordner det slik at damene kan dra på ferietur. Charlotte
 er veldig forsiktig av seg. hun er pen og har to barn. Hun blir litt sjalu på barnepiken Erin som guttene stirrer på. Jeg kan avsløre at Erin er lesbisk i filmen. den siste jenta heter Miranda. Hun er advokat og er ekstremt god i allmenkunnskap. Hun planlegger også ruten når de skal på ferie. I tillegg til å oversette for de andre.
Fra venstre: Charlotte, Carrie, Miranda og Samantha.

jeg ville gitt filmen terningkast 6. Hva ville dere gitt?

Vi smurfes :D
 

2 kommentarer

kristinblomsten, love dogs <3

29.jun.2010 kl.11:18

vet ikke helt, kanskje 2 eller 3 =(

Valley

29.jun.2010 kl.11:56

Ååå, dere er heldige som har sett den! jeg skulle se den, men billettene var utsolgt:( typisk

Skriv en ny kommentar

smurfepakke

smurfepakke

15, Torsken

Jeg er en liten blå smurf. Jeg elsker smurfegodteri og elsker smurfeklær. Gi meg gjerne en smurfetar.

Kategorier

Arkiv

hits