fordi vi elsker smurfer

Flere sminketips

1. Ta en liten klump av leppestift i hånda. deretter tar du vaselin eller lipgloss på leppestiften og moser det sammen. gni håndfatene mot hverandre til det blir tomt for klumper. Smør det på leppene. det gir en fin, dyp men samtidig glinsende look. Også er det viktig med fuktighet på leppene. PS. ta gjerne en dyp leppestift.

2. For å fremheve kinnbeina må du gjøre dette:
Ta først brunkrem i fjeset med litt ekstra på kinnbeina. deretter tar du en rød rouge og blander med litt vann så det blir en slags krem. Stryk den (ikke gni) oppetter kinnbeina. Ikke opp og ned, bare opp. Du må ikke ta pudder eller rouge uten vann i fjeset når du bruker denne metoden. Da blir hele looken ødelagt.

3. For å få nydelige øyenvipper gjør du slik:
Du må ha en mascaraboks som nesten er tom. Den må kunne åpnes sånn at man kan putte mer oppi. Ta oppi en mørk øyenskygge (ikke så veldig mye) og rist godt. sett det deretter blandingen i kjøleskapet i to minutter. Når du da tar blandingen ut igjen vil den være ganske fast så øyevippene blir lengre og penere.

lykke til!

Vi smurfes :D

Én kommentar

Ingvils

17.jun.2010 kl.17:44

Vil du vinne denne goodybagen? Det er veldig enkelt, det eneste du må gjøre, er å skrive en kommentar til dette innlegget "Jeg vil vinne goodybag ;)" Jeg trekker når jeg har fått 50 påmeldte. Og for hver 10 ekstra på meldte kommer det en ekstra ting i goodybagen, så det er bare å innvitere venner!

Skriv en ny kommentar

smurfepakke

smurfepakke

100, Torsken

Jeg er en liten blå smurf. Jeg elsker smurfegodteri og elsker smurfeklær. Gi meg gjerne en smurfetar.

Kategorier

Arkiv

hits